View unanswered posts | View active topics It is currently 2022-10-06 19:25



This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 4 posts ] 
 Twaver QuickFinder find()方法有Bug,每次查找返回都是空数组 
Author Message
新手上路

Joined: 2014-09-17 11:12
Posts: 13
Post Twaver QuickFinder find()方法有Bug,每次查找返回都是空数组
Twaver QuickFinder find()方法有Bug,每次查找返回都是空数组,findFirst 方法可以找出一个对象。
我用的版本是:twaver-flex-3.4.4。

请提供支持,谢谢!


2016-08-25 11:57
Profile
TWaver开发组
User avatar

Joined: 2014-02-11 8:59
Posts: 575
Post Re: Twaver QuickFinder find()方法有Bug,每次查找返回都是空数组
能否贴下您的代码?


2016-08-26 14:30
Profile
新手上路

Joined: 2014-09-17 11:12
Posts: 13
Post Re: Twaver QuickFinder find()方法有Bug,每次查找返回都是空数组
Code:
   
var pointFilder:QuickFinder =new QuickFinder(box,"nodeType", twaver.Consts.PROPERTY_TYPE_CLIENT);
var ports:Array = pointFilder.find("tp");
   


这里调用 find方法后,返回的是空数组。如果调用 pointFilder.findFirst(line["aMeId"]) 方法就可以返回一个对象。


Attachments:
cmtstopo.jpg
cmtstopo.jpg [ 58.72 KiB | Viewed 23941 times ]
2016-08-26 16:38
Profile
TWaver开发组
User avatar

Joined: 2014-02-11 8:59
Posts: 575
Post Re: Twaver QuickFinder find()方法有Bug,每次查找返回都是空数组
您试试这个demo是否有问题,我测试并没发现问题。如果您这边测试还有问题,可以留一下您的邮箱,我将最新版本的twaver发您一份。


2016-08-29 9:49
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 4 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 18 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: